HOME PROMOTII CERE OFERTA LIVRARE RAPIDA GARANTIE METODE DE PLATA RETUR PRODUSE CONTACT
COSUL DE CUMPARATURI ESTE GOL
 

Select marca


 
INFORMATII UTILE
01. LIVRARE RAPIDA.
02. TERMENI SI CONDITII.
03. CUM COMAND ?
04. CUM PLATESC ?
INFORMATII DESPRE RETUR
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI


 
 
Kit ambreiaj si Volanta Opel Vectra C | 1.9 CDTi - M32.
Pret: 1890 Ron *TVA inclus

Kit ambreiaj si Volanta Opel Corsa C | 1.3 CDTi, 51 Kw.
Pret: 2120 Ron *TVA inclus

Kit ambreiaj si volanta OPEL ASTRA H 1.9 CDTI (L48) Luk
Pret: 1890 Ron *TVA inclus

Kit ambreiaj si Volanta Ford Mondeo MK3 | 2.0 16V TDDi/ TDCi
Pret: 1650 Ron *TVA inclus

Kit ambreiaj si Volanta VW Passat B6 | 1.9 TDi, 77Kw.
Pret: 1390 Ron *TVA inclus

Kit ambreiaj si volanta OPEL ASTRA H 1.7 CDTI Luk 5 trepte
Pret: 2290 Ron *TVA inclus

UTILIZARE SITE

<<< Inapoi 

 

 
Termeni si Conditii - Utilizare site
 
 
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai jos. VA RUGAM SA CITITI CU MARE ATENTIE ! In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam NU FOLOSITI ACEST SITE.
 
 
SITE:
 
 
Site-ul www.volante-si-ambreiaje.ro.ro (numit in continuare „SITE-ul”) apartine companiei S.C. Edifis Auto Art S.R.L, prin intermediul acestuia UTILIZATORUL avand acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre S.C.Edifis Auto Art S.R.L
 
 
S.C. Edifis Auto Art SRL
 
 
S.C. Edifis Auto Art S.R.L , persoana juridica cu sediul in Drm. Timonierului, nr. 8, Sector 6, Bucuresti, RO 16865327 si J40/16950/2004 va fi denumit in continuare „SC Edifis Auto Art SRL”, „Volante-si-Ambreiaje.RO” si/sau „Societatea” si/sau "Profesionist".
 
 
UTILIZATORUL
 
 
Reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE. Acesta poate fii denumit " Utilizator" si/sau "Consumator"
 
 
UTILIZAREA SITE-ULUI
 
 
Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre Volante-si-Ambreiaje.ro, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de Volante-si-Ambreiaje.ro ca fiind de interes pentru UTILIZATORI. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR in mod gratuit. Volante-si-Ambreiaje.ro este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Volante-si-Ambreiaje.ro, prevazute de legislatia in vigoare.
Societatea îsi rezerva dreptul de a face schimbari si corecturi în prezentul site, atunci când doreste si fara o notificare prealabila.
 
 
UTILIZAREA ABUZIVA
 
 
Reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Volante-si-Ambreiaje.ro.
 
 
 
COMANDA OnLine
 
Conform O.U.G. 34/2014 - ANPC, comanda online este interpretata si denumita, contract la distanta.
Conditii incheiere "contract la distanta - orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea excusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul"
 

EFECTUAREA COMENZILOR PE SITE 
 
Efectuarea unei comenzi pe site-ul Volante-si-Ambreiaje.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai sus.
 
 Produsele comercializate prin intermediul www.Volante-si-Ambreiaje.ro sunt noi, în ambalajul original al producatorului si în momentul livrarii sunt însotite de factura fiscala si certificat de garantie ( pe spatele facturii sau ca document separate ). De asemenea, atât pretul cât si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nicio notificare în prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente între acestea si produsul respectiv.
 
 

Informatiile furnizate catre S.C. Edifis Auto Art  S.R.L., proprietara site-ului Volante-si-Ambreiaje.ro sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. S.C. Edifis Auto Art S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu încurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul prealabil si explicit al acestora.
 
 
 

In unele cazuri, pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului, conform specificului fiecarei comenzi.
 


 

 

 
HOME | | LIVRARE RAPIDA | RETUR PRODUSE | GARANTIE | METODE DE PLATA | CERE OFERTA | CONTACT  
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
VERIFICAM DUPA SERIA DE CAROSERIE! CONTACTEAZA-NE TELEFONIC SAU CERERE OFERTA!