HOME PROMOTII CERE OFERTA LIVRARE RAPIDA GARANTIE METODE DE PLATA RETUR PRODUSE CONTACT
COSUL DE CUMPARATURI ESTE GOL
 

Select marca


 
INFORMATII UTILE
01. LIVRARE RAPIDA.
02. TERMENI SI CONDITII.
03. CUM COMAND ?
04. CUM PLATESC ?
INFORMATII DESPRE RETUR
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI


 
 
Kit ambreiaj si volanta OPEL ASTRA H 1.9 CDTI (L48) Luk
Pret: 2050 Ron *TVA inclus

Kit ambreiaj si Volanta Ford Mondeo MK3 | 2.0 16V TDDi/ TDCi
Pret: 1650 Ron *TVA inclus

Kit ambreiaj si volanta OPEL ASTRA H 1.7 CDTI Luk 5 trepte
Pret: 2295 Ron *TVA inclus

Kit ambreiaj si Volanta Skoda Octavia 2 | 1.9 TDi - 77 Kw.
Pret: 1330 Ron *TVA inclus

Kit ambreiaj si Volanta VW Touran | 1.9 TDi.
Pret: 1330 Ron *TVA inclus

Kit ambreiaj si Volanta VW Golf 5 | 1.9 TDI
Pret: 1330 Ron *TVA inclus

RETUR PRODUSE

  

 
 
Returnare produse comenzi online
Oferim posibilitatea de returnare produse in 14 zile.
 
 
- fara a fi nevoit sa se justifice decizia de retragere,
- returnare rapida a contravalorii produselor.
 
 
Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate din magazinul nostru online.
 
Daca din anumite motive nu sunteti pe deplin satisfacut de articolele achizitionate le puteti returna iar noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.
Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile.

 
 

CONDITII DE RETUR: 
 
Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere".
 
Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul (vanzatorul) cu privire la decizia sa de retragere din contract, in scris, la adresa de e-mail office@volantesiambreiaje.ro
 
Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

Dreptul de retragere in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. De asemenea produsul returnat trebuie sa fie ambalat corespunzator pentru a fi protejat la transport.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur.


CONDITII DE ACCEPRATE RETUR:
 
       Piesa nu trebuie sa aibe urme de montaj si ambalajul nu trebuie sa fie deteriorat. Atentie: piesele montate nu pot fi returnate!
       Daca din motive diverse, produsul achizitionat nu este identic cu cel pe care doriti sa il schimbati pe masina, nu montati si nici nu aduceti modificari piesei primite, pentru a fi montata pe masina, daca doriti sa efectuati returul.
 
Pentru a face returul de marfa prin curier, sunt necesare urmatoarele:
 1. va rugam sa ne contactati la unul din numerele afisate pe site la sectiunea contact sau puteti sa ne lasati un mesaj in cadrul aceleiasi sectiuni folosind modelul de mesaj din site,
 2. sa ambalati produsul ( acoperiti integral ambalajul original, fara sa lipiti ceva pe el ), pentru a proteja ambalajul original.
 3. sa etichetati ambalajul cu expeditor si destinatar. 
 4. sa predati coletul la firma de curierat Fan Courier,
 5. coletele se trimit catre SC. Edifis Auto Art SRL. la adresa B-dul Iuliu Maniu, Nr. 17, Bloc 21P, Sector 6, Bucuresti.
 6. din motive administrative trebuie sa trimiteti produsele returnate fara a opta pentru serviciul de ramburs. Acestea vor fi analizare daca implinesc conditiile de mai sus, ulterior plata retur se va efectua prin banca
      La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat iar dvs. veti fi instiintat prin apel telefonic sau adresa e-mail.
      Puteti afla daca coletul dumneavoastra a ajuns in posesia noastra, verificand expeditia dvs. direct la firma de curierat
 
 
 
NU SE ACCEPTA LA RETUR:
 
- Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice,
- Produsele care nu se afla in ambalajul original in care au fost livrate,
- Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale,
- Produsele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura.
 
ATENTIE! Pentru piesele originale ( OE) pentru care s-a realizat import individual la comanda expresa a clientului, NU se accepta retur la marfa vanduta.
 
 
 
RETRURNARE CONTRAVALOARE PRODUSE:
 

         Transferul sumei in contul dvs.bancar. Aceasta modalitate este complet gratuita, adica va vom returna in totalitate valoarea produselor returnate iar costurile transferului vor fi suportate in totalitate de catre noi.                    ACEASTA ESTE CEA MAI SIMPLA SI RAPIDA MODALITATE DE RECUPERARE A CONTRAVALORII PRODUSELOR RETURNATE. Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul.
           ATENTIE - Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei pe numele careia s-a eliberat factura ! Putem realiza transferul si in contul dvs de card.(Nu confundati numarul cardului cu contul IBAN aferent acestuia)
 
          Restituirea contravalorii in numerar a produselor returnate este posibila la predarea acestora la sediul Societatii din Bucuresti, B-dul Iuliu Maniu, Nr. 17, Bloc 21P, Sector 6. fiind necesar sa prezentati operatorului nostru ID-ul returului, factura ( original sau copie persoane juritice si original persoane fizice ) din care provin produsele restituite si actul de identitate al persoanei pe numele careia a fost eliberata factura de marfa ( copie sau original ). Dupa verificarea integritatii produselor, operatorul va va restitui contravaloarea lor.
 
 • Pentru persoane fizice, contravaloarea de retur, o puteti incasa numerar sau cere sa fie trimisa prin banca in termen de maxim 14 zile, conform OUG 34/2014 art. 9/1.
 • Pentru persoane juritice, contravaloarea de retur, o puteti incasa numerar ( este necesara o chitanta pe suma incasata, din partea firmei dvs.) sau prin banca, in termen de 7 zile.

IMPORTANT :
 
          Va rugam sa respectati termenii de returnare cu care ati fost de acord in momentul in care ati finalizat comanda.
 
 
 
NU VOR FI ACCEPTATE COLETELE CARE:
 • au fost trimise fara notificare telefonica sau prin email catre departamentul relatii cu clientii.
 • au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport
 • nu au inscriptionate pe ambalaj elementele necesare identificarii returului (numele beneficiarului facturii)
         Contravaloarea produselelor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs sunt suportate de catre dumneavostra.
 

 ATENTIE ! : Pentru toate reclamatiile si situatiile in care motivul returului poate fi imputat furnizorului ( www.volante-si-ambreiaje.ro) trebuie sa va adresati departamentului de relatii cu clientii pentru solutionarea problemelor.
 
          Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati puteti sa luati legatura pentru o conciliere interna cu Manager relatii cu clientii: dl. Ovidiu Toma la telefon: 0735.768.505 sau sa ne trimiteti un mail la adresa : office@volantesiambreiaje.ro
 
         Orice reclamatie referitoare la conformitatea, returnarea si garantia produselor, cat si a problemelor aparute post-vanzare, trebuiesc sesizate in scris la adresa de email: office@volantesiambreiaje.ro in atentia dl. Ovidiu Toma.

 
 
 
 
 
 
POLITICA RETURNARE PRODUSE - achizitionate IN MAGAZIN, punct lucru B-dul Iuliu Maniu 17 
 
 
 
 
RETURNAREA PRODUSELOR IN MAGAZIN este posibila in maxim 48 ore de la achizitionarea lor;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse identice, un singur produs desigilat se accepta ca retur, restul cantitatii trebuie sa fie sigilata.
 
 
 
 
Produsele returnate trebuie sa fie functionale, in parametrii normali si sa fie insotite de certificatul de garantie in original, documentul fiscal de achizitie in original.
 
 
 
 
Produsele returnate nu trebuie sa aiba urme de folosinta, uzura, matuire, deteriorari mecanice si trebuie sa aiba ambalajul original nedeteriorat;
 
 
 
 
Produsele care se doresc a fi returnate nu trebuie sa fi suferit nici un fel de interventie in service.
 
 
 
 
Produsele care nu se afla in ambalajul original, sau fara accesoriile originale nu sunt acceptate la retur.
 
 
 
 
Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor, de pe produse sau ambalaje atrag refuzul de returnare al produselor.
 
 
 
 
Prin solicitarea returului, clientul declara ca a luat la cunostinta conditiile prezentului regulament si este de acord in totalitate.
 
 
 
 
Se accepta maxim returul a 3 (trei) produse in cursul unui an calendaristic, pentru fiecare client.
 
Prezentul regulament se regaseste afisat in magazin si publicat pe site-ul 
 
 
 
 
 
 
VANZATORUL isi rezerva dreptul de a aduce modificari / completari prezentului Regulament fara a avea obligatia de a notifica / informa in prealabil tertele persoane. Modificarile / completarile isi vor produce efectul de la data publicarii / afisarii lor.

 

 
Posibilele situatii aparute post-vanzare care vor fi tratate de departamentul Relatii Clienti sunt:
 • comenzi livrate incomplet sau incorect
 • livrari intarziate
 • produse ce sunt deteriorate ( colete ce prezinta deteriorari trebuiesc anuntate in maxim 24 de ore de la momentul primirii coletului )
 • anuntarea intentiei de returnare produse
 
     Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.
 
 

 


 

 

 
HOME | | LIVRARE RAPIDA | RETUR PRODUSE | GARANTIE | METODE DE PLATA | CERE OFERTA | CONTACT  
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
VERIFICAM DUPA SERIA DE CAROSERIE! CONTACTEAZA-NE TELEFONIC SAU CERERE OFERTA!